Vacature servicemonteur

Wij zijn op zoek naar iemand in het bezit van een rijbewijs en een afgeronde studie werktuigbouwkunde of elektrotechniek niveau 3 – 4. Ben je oplossingsgericht, creatief, betrouwbaar en ga je graag met mensen om, dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Jouw werkzaamheden als servicemonteur bestaan uit het onderhouden van professionele vaatwas- en vloeronderhoudsmachines en installatie van door Dorein geleverde doseersystemen.
Het gebied waarin je over het algemeen actief bent is vanaf Assen, Lelystad tot Arnhem.

Ook ben je bereid om mee te draaien in ons weekendservicesysteem zodat klanten bij calamiteiten op ons kunnen rekenen.
Het samenbouwen van te installeren doseersystemen in de werkplaats en af en toe magazijntaken uitvoeren horen ook bij jouw werkzaamheden.

Kortom wij denken jou een interessante en veelzijdige baan aan te bieden in een klein gezellig team. Woon je in de buurt van Tubbergen en heb je ervaring met professionele vaatwasmachines dan is dat een groot voordeel.

Heb je interesse, mail dan jouw C.V., afgeronde opleidingen en motivatie waarom jij de geschikte kandidaat voor deze functie bent naar: administratie@dorein.nl t.a.v. dhr. J. Baas.

Dorein, meer dan reinigingsproducten

Accuraat

Zorgvuldig werken is voor ons vanzelfsprekend.

Accuraat

Nauwkeurig doseren is uiterst belangrijk, waarbij er door ons ook wordt gekeken naar overige omgevingsfactoren om een optimaal resultaat te garanderen en het milieu zoveel mogelijk te ontzien. Meedenken om processen te optimaliseren is ons op het lijf geschreven.

Milieubewust

Dorein staat voor doseersystemen en reinigingsproducten.

Milieubewust

Doseren staat letterlijk voorop, door de juiste hoeveelheid product te gebruiken wordt het milieu zo min mogelijk belast. De nauwgezette samenstelling van onze producten garandeert dat er zorgvuldig omgesprongen wordt met het milieu. Met minder, meer reinigen!

Moedig

Klein maar dapper typeert ons.

Moedig

Wij zijn niet de grootste in ons vakgebied, wel hebben wij de slagkracht van de grote marktleiders. Door onze gezamenlijke jarenlange kennis en ervaring zijn wij in staat om ons te meten met de grootste mondiale spelers.

Prioriteit

Door ons flexibel op te stellen krijgen de juiste zaken voorrang.

Prioriteit

De snelheid van handelen wordt door anticiperend te werk te gaan enorm bevorderd.

Betrokken

Meedenken om processen te optimaliseren is voor ons normaal.

Betrokken

Door korte bedrijfslijnen zijn wij persoonlijk betrokken bij uw bedrijf. De Nederlandse nuchterheid is ons hierbij niet onbekend.

Onze productcategorieën

Wij leveren meer dan reinigingsproducten, door onze kennis en ervaring zijn wij in staat ons te meten met de grootste leveranciers van schoonmaakproducten.
Dorein adviseert u vakkundig over haar specifieke onderhouds- en reinigingsproducten, die met ingenieuze doseersystemen gebruikt kunnen worden. Ook voor werkmaterialen, reinigingsmachines, dispensers en de bijbehorende vullingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Bewust Duurzaam
met minder, meer reinigen!

Dorein is Associate lid van het A.I.S.E. Charter for Sustainable Cleaning Update 2020+ en zet zich daarmee volledig in voor een duurzame ontwikkeling van onze leefomgeving. Alle aangesloten leden werken continue aan verbetering van zowel producten als processen. Met als doel: duurzaamheid door milieubesparende producten.

Doseersystemen &
Reinigingsproducten voor:

Referenties

Wij zijn persoonlijk en service gericht, hechten veel waarde aan onze klanten. We hebben een aantal klanten gevraagd hun ervaring te delen.
Servicegericht Snelle levering Deskundig advies 24/7 ondersteuning
Copyright 2024 Dorein B.V.|Sitemap|Algemene voorwaarden

Klant worden

Wilt u klant worden? Vul dan  onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Klik hier als u meer informatie wilt over het worden van een klant.