Horeca

Bent u eigenaar, manager of medewerker van een hotel, restaurant of café dan herkent u zich zeker in het onderstaande.

Keukenhygiëne en vaatwas zijn belangrijke speerpunten om uw gasten optimaal te kunnen bedienen. De keuken is toch uw trots en mede uw visitekaartje?

Een handig schoonmaakplan is de basis voor alle schoonmaakwerkzaamheden. Een goed doseersysteem met de juiste producten is hierbij onmisbaar. Het eindresultaat moet zijn dat de keuken hygiënisch schoon is en er voldaan wordt aan alle HACCP richtlijnen. Het verbruik en de kosten van de reinigingsproducten en hulpmaterialen moeten acceptabel gehouden worden.

Een schone vaat is het presenteerblaadje voor uw gasten. Of het nu glaswerk of serviesgoed is het eindresultaat moet blinkend schoon zijn. Een automatisch doseersysteem van de juiste producten op uw vaatwasmachine of glazenspoeler is een must. Hiermee krijgt u gegarandeerd een prachtig resultaat. Veilige verpakkingen maken het plaatje compleet.

De meeste gasten zullen niet vaak in de keuken komen. De overige gastenverblijven zoals het restaurant, de bar, het sanitair of de hotelkamer moeten schoon zijn. Ook het plaatsen van binnen de sfeer passende dispensers is van wezenlijk belang.

Heeft u textielwasmachines dan is het van belang dat de juiste middelen bij het juiste wasprogramma gebruikt worden. Een optimaal ingesteld doseersysteem van uw wasproducten bij de verschillende programma’s levert een schoon eindresultaat op.

Nieuwsgierig geworden wat Dorein voor u kan doen? Maak een afspraak.

Dorein, meer dan reinigingsproducten

Accuraat

Zorgvuldig werken is voor ons vanzelfsprekend.

Accuraat

Nauwkeurig doseren is uiterst belangrijk, waarbij er door ons ook wordt gekeken naar overige omgevingsfactoren om een optimaal resultaat te garanderen en het milieu zoveel mogelijk te ontzien. Meedenken om processen te optimaliseren is ons op het lijf geschreven.

Milieubewust

Dorein staat voor doseersystemen en reinigingsproducten.

Milieubewust

Doseren staat letterlijk voorop, door de juiste hoeveelheid product te gebruiken wordt het milieu zo min mogelijk belast. De nauwgezette samenstelling van onze producten garandeert dat er zorgvuldig omgesprongen wordt met het milieu. Met minder, meer reinigen!

Moedig

Klein maar dapper typeert ons.

Moedig

Wij zijn niet de grootste in ons vakgebied, wel hebben wij de slagkracht van de grote marktleiders. Door onze gezamenlijke jarenlange kennis en ervaring zijn wij in staat om ons te meten met de grootste mondiale spelers.

Prioriteit

Door ons flexibel op te stellen krijgen de juiste zaken voorrang.

Prioriteit

De snelheid van handelen wordt door anticiperend te werk te gaan enorm bevorderd.

Betrokken

Meedenken om processen te optimaliseren is voor ons normaal.

Betrokken

Door korte bedrijfslijnen zijn wij persoonlijk betrokken bij uw bedrijf. De Nederlandse nuchterheid is ons hierbij niet onbekend.

Onze productcategorieën

Wij leveren meer dan reinigingsproducten, door onze kennis en ervaring zijn wij in staat ons te meten met de grootste leveranciers van schoonmaakproducten.
Dorein adviseert u vakkundig over haar specifieke onderhouds- en reinigingsproducten, die met ingenieuze doseersystemen gebruikt kunnen worden. Ook voor werkmaterialen, reinigingsmachines, dispensers en de bijbehorende vullingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Bewust Duurzaam
met minder, meer reinigen!

Dorein is Associate lid van het A.I.S.E. Charter for Sustainable Cleaning Update 2020+ en zet zich daarmee volledig in voor een duurzame ontwikkeling van onze leefomgeving. Alle aangesloten leden werken continue aan verbetering van zowel producten als processen. Met als doel: duurzaamheid door milieubesparende producten.

Doseersystemen &
Reinigingsproducten voor:

Referenties

Wij zijn persoonlijk en service gericht, hechten veel waarde aan onze klanten. We hebben een aantal klanten gevraagd hun ervaring te delen.
Servicegericht Snelle levering Deskundig advies 24/7 ondersteuning
Copyright 2024 Dorein B.V.|Sitemap|Algemene voorwaarden

Klant worden

Wilt u klant worden? Vul dan  onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Klik hier als u meer informatie wilt over het worden van een klant.