Over Dorein

Dorein is een toonaangevende leverancier van reinigingsproducten. Wij leveren hoofdzakelijk eigen merkproducten die in nauwe samenwerking met een aantal leveranciers zijn samengesteld. Onze producten zijn te gebruiken in verschillende branches waaronder: Horeca en Recreatie, Bedrijven, Gezondheidszorg, Onderwijs en Overheid.
Dorein heeft een eigen servicedienst die een 24/7 ondersteuning biedt, daarnaast hebben we hygiënespecialisten in dienst die u helpen bij zeer uiteenlopende reinigingsvraagstukken.
Kortom: bij ons bent u aan het juiste adres voor reinigingsproducten en/of doseerapparatuur, neem vrijblijvend contact met ons op!

Vaatwas:

Dorein is De leverancier voor vaatwasproducten en bijbehorende doseerapparatuur. Na een gedegen inventarisatie door een van onze hygiënespecialisten wordt het vaatwasdoseersysteem door een monteur van Dorein geïnstalleerd. De monteurs kijken ook uw vaatwasmachine na op een goede werking. Door het realiseren van een optimale combinatie van het product met de machine zijn we in staat het maximale uit uw vaatwasproces te halen.
Bij een snelle prijsvergelijking wordt er vaak alleen naar de literprijs van de producten gekeken, dit geeft een onjuiste vergelijking omdat de concentratie en samenstelling van producten meestal verschillend zijn. Daarom wordt er in overleg eerst een testperiode afgesproken zodat u onze producten kunt vergelijken met uw huidige leverancier, hierdoor is een eerlijk vergelijk mogelijk.
Onze vaatwasproducten zijn voorzien van snelkoppelingen om het gebruiksgemak te vergroten en om aanraking met het product te voorkomen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en laat u vrijblijvend bezoeken door een van onze hygiënespecialisten.

Reinigingsproducten:

Dorein levert hoofdzakelijk eigenmerk producten, deze zijn met zorg samengesteld en hierdoor behaalt u een maximaal resultaat met minimale kosten.
Voor veel van onze producten hebben wij doseersystemen. Deze variëren van handmatige- tot automatische doseersystemen.
Al onze producten zijn hoog geconcentreerd, wij rijden niet met water rond. Een nieuwe trend is dat de producten kwalitatief steeds minder worden om te voorkomen dat er gebruiksgevaren op de etiketten gezet moeten worden. Hierdoor wordt het verbruik van producten stukken hoger dan voorheen en wordt volgens ons het milieu juist zwaarder belast, er zijn immers meer transportbewegingen en verpakkingen nodig.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en laat u vrijblijvend bezoeken door een van onze hygiënespecialisten.

Voor 14:00 besteld, volgende werkdag geleverd Servicegericht Deskundig advies 24/7 ondersteuning
Copyright 2021 Dorein B.V.|Sitemap|Algemene voorwaarden

Klant worden

Wilt u klant worden? Vul dan  onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Klik hier als u meer informatie wilt over het worden van een klant.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.