Over Dorein

Dorein is een toonaangevende leverancier van reinigingsproducten. Wij leveren hoofdzakelijk eigen merkproducten die in nauwe samenwerking met een aantal leveranciers zijn samengesteld. Onze producten zijn te gebruiken in verschillende branches waaronder: Horeca en Recreatie, Bedrijven, Gezondheidszorg, Onderwijs en Overheid.
Dorein heeft een eigen servicedienst die een 24/7 ondersteuning biedt, daarnaast hebben we hygiënespecialisten in dienst die u helpen bij zeer uiteenlopende reinigingsvraagstukken.
Kortom: bij ons bent u aan het juiste adres voor reinigingsproducten en/of doseerapparatuur, neem vrijblijvend contact met ons op!

Vaatwas:

Dorein is De leverancier voor vaatwasproducten en bijbehorende doseerapparatuur. Na een gedegen inventarisatie door een van onze hygiënespecialisten wordt het vaatwasdoseersysteem door een monteur van Dorein geïnstalleerd. De monteurs kijken ook uw vaatwasmachine na op een goede werking. Door het realiseren van een optimale combinatie van het product met de machine zijn we in staat het maximale uit uw vaatwasproces te halen.
Bij een snelle prijsvergelijking wordt er vaak alleen naar de literprijs van de producten gekeken, dit geeft een onjuiste vergelijking omdat de concentratie en samenstelling van producten meestal verschillend zijn. Daarom wordt er in overleg eerst een testperiode afgesproken zodat u onze producten kunt vergelijken met uw huidige leverancier, hierdoor is een eerlijk vergelijk mogelijk.
Onze vaatwasproducten zijn voorzien van snelkoppelingen om het gebruiksgemak te vergroten en om aanraking met het product te voorkomen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en laat u vrijblijvend bezoeken door een van onze hygiënespecialisten.

Reinigingsproducten:

Dorein levert hoofdzakelijk eigenmerk producten, deze zijn met zorg samengesteld en hierdoor behaalt u een maximaal resultaat met minimale kosten.
Voor veel van onze producten hebben wij doseersystemen. Deze variëren van handmatige- tot automatische doseersystemen.
Al onze producten zijn hoog geconcentreerd, wij rijden niet met water rond. Een nieuwe trend is dat de producten kwalitatief steeds minder worden om te voorkomen dat er gebruiksgevaren op de etiketten gezet moeten worden. Hierdoor wordt het verbruik van producten stukken hoger dan voorheen en wordt volgens ons het milieu juist zwaarder belast, er zijn immers meer transportbewegingen en verpakkingen nodig.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en laat u vrijblijvend bezoeken door een van onze hygiënespecialisten.

Dorein, meer dan reinigingsproducten

Accuraat

Zorgvuldig werken is voor ons vanzelfsprekend.

Accuraat

Nauwkeurig doseren is uiterst belangrijk, waarbij er door ons ook wordt gekeken naar overige omgevingsfactoren om een optimaal resultaat te garanderen en het milieu zoveel mogelijk te ontzien. Meedenken om processen te optimaliseren is ons op het lijf geschreven.

Milieubewust

Dorein staat voor doseersystemen en reinigingsproducten.

Milieubewust

Doseren staat letterlijk voorop, door de juiste hoeveelheid product te gebruiken wordt het milieu zo min mogelijk belast. De nauwgezette samenstelling van onze producten garandeert dat er zorgvuldig omgesprongen wordt met het milieu. Met minder, meer reinigen!

Moedig

Klein maar dapper typeert ons.

Moedig

Wij zijn niet de grootste in ons vakgebied, wel hebben wij de slagkracht van de grote marktleiders. Door onze gezamenlijke jarenlange kennis en ervaring zijn wij in staat om ons te meten met de grootste mondiale spelers.

Prioriteit

Door ons flexibel op te stellen krijgen de juiste zaken voorrang.

Prioriteit

De snelheid van handelen wordt door anticiperend te werk te gaan enorm bevorderd.

Betrokken

Meedenken om processen te optimaliseren is voor ons normaal.

Betrokken

Door korte bedrijfslijnen zijn wij persoonlijk betrokken bij uw bedrijf. De Nederlandse nuchterheid is ons hierbij niet onbekend.

Onze productcategorieën

Wij leveren meer dan reinigingsproducten, door onze kennis en ervaring zijn wij in staat ons te meten met de grootste leveranciers van schoonmaakproducten.
Dorein adviseert u vakkundig over haar specifieke onderhouds- en reinigingsproducten, die met ingenieuze doseersystemen gebruikt kunnen worden. Ook voor werkmaterialen, reinigingsmachines, dispensers en de bijbehorende vullingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Bewust Duurzaam
met minder, meer reinigen!

Dorein is Associate lid van het A.I.S.E. Charter for Sustainable Cleaning Update 2020+ en zet zich daarmee volledig in voor een duurzame ontwikkeling van onze leefomgeving. Alle aangesloten leden werken continue aan verbetering van zowel producten als processen. Met als doel: duurzaamheid door milieubesparende producten.

Doseersystemen &
Reinigingsproducten voor:

Referenties

Wij zijn persoonlijk en service gericht, hechten veel waarde aan onze klanten. We hebben een aantal klanten gevraagd hun ervaring te delen.
Servicegericht Snelle levering Deskundig advies 24/7 ondersteuning
Copyright 2024 Dorein B.V.|Sitemap|Algemene voorwaarden

Klant worden

Wilt u klant worden? Vul dan  onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Klik hier als u meer informatie wilt over het worden van een klant.