Referenties

Via een gesprek raakte ik geïnteresseerd in de vaatwasproducten van Dorein. De persoonlijke benadering sprak mij enorm aan. “Je wordt gehoord”.

Tijdens een vaatwasproef leerde ik de snelle service van Dorein kennen. De aandacht voor hun klanten en de kennis van zaken werden door de korte lijnen binnen Dorein snel duidelijk. Het voorstel om met verrijdbare 200 liter verpakkingen te gaan werken heeft mij er mede van overtuigd om met Dorein verder te gaan. Het gemak van het minder vaak te hoeven verwisselen van verpakkingen is enorm. Het slimme buffersysteem, wanneer de grote verpakking leeg is, voorkomt dat er grote voorraden aangelegd moeten worden en zorgt voor minder transporthandelingen. Het uitstekende afwasresultaat was uiteindelijk doorslaggevend.

Wat mij verder aanspreekt is de persoonlijke communicatie, “je bent geen nummer”.
Koen van Riswijk (Food and Beverage Manager)
Intratuin, Duiven

"Dorein is voor mij de totaalleverancier van alle reinigingsproducten, ik ben zeer tevreden over de geboden service en uitstekende vakkennis"


Bart Kreikamp
De Rozenstruik, Ootmarsum

"Vaatwas- en Reinigingsproducten van Dorein bevallen prima en de service is uitstekend."


Bas Spang
Candia, Coevorden

"Top, goede service, snelle levering en gezellige mensen."


Kevin Schuldink
De troubadour, Hardenberg

Dorein, meer dan reinigingsproducten

Accuraat

Zorgvuldig werken is voor ons vanzelfsprekend.

Accuraat

Nauwkeurig doseren is uiterst belangrijk, waarbij er door ons ook wordt gekeken naar overige omgevingsfactoren om een optimaal resultaat te garanderen en het milieu zoveel mogelijk te ontzien. Meedenken om processen te optimaliseren is ons op het lijf geschreven.

Milieubewust

Dorein staat voor doseersystemen en reinigingsproducten.

Milieubewust

Doseren staat letterlijk voorop, door de juiste hoeveelheid product te gebruiken wordt het milieu zo min mogelijk belast. De nauwgezette samenstelling van onze producten garandeert dat er zorgvuldig omgesprongen wordt met het milieu. Met minder, meer reinigen!

Moedig

Klein maar dapper typeert ons.

Moedig

Wij zijn niet de grootste in ons vakgebied, wel hebben wij de slagkracht van de grote marktleiders. Door onze gezamenlijke jarenlange kennis en ervaring zijn wij in staat om ons te meten met de grootste mondiale spelers.

Prioriteit

Door ons flexibel op te stellen krijgen de juiste zaken voorrang.

Prioriteit

De snelheid van handelen wordt door anticiperend te werk te gaan enorm bevorderd.

Betrokken

Meedenken om processen te optimaliseren is voor ons normaal.

Betrokken

Door korte bedrijfslijnen zijn wij persoonlijk betrokken bij uw bedrijf. De Nederlandse nuchterheid is ons hierbij niet onbekend.

Onze productcategorieën

Wij leveren meer dan reinigingsproducten, door onze kennis en ervaring zijn wij in staat ons te meten met de grootste leveranciers van schoonmaakproducten.
Dorein adviseert u vakkundig over haar specifieke onderhouds- en reinigingsproducten, die met ingenieuze doseersystemen gebruikt kunnen worden. Ook voor werkmaterialen, reinigingsmachines, dispensers en de bijbehorende vullingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Bewust Duurzaam
met minder, meer reinigen!

Dorein is Associate lid van het A.I.S.E. Charter for Sustainable Cleaning Update 2020+ en zet zich daarmee volledig in voor een duurzame ontwikkeling van onze leefomgeving. Alle aangesloten leden werken continue aan verbetering van zowel producten als processen. Met als doel: duurzaamheid door milieubesparende producten.

Doseersystemen &
Reinigingsproducten voor:

Referenties

Wij zijn persoonlijk en service gericht, hechten veel waarde aan onze klanten. We hebben een aantal klanten gevraagd hun ervaring te delen.
Servicegericht Snelle levering Deskundig advies 24/7 ondersteuning
Copyright 2024 Dorein B.V.|Sitemap|Algemene voorwaarden

Klant worden

Wilt u klant worden? Vul dan  onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Klik hier als u meer informatie wilt over het worden van een klant.