Vaatwas

Vaatwasproducten zijn belangrijk voor een goede en hygiënische werking van de vaatwasmachine. Dorein heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van doseerapparatuur en vaatwasproducten. Door de juiste producten en doseringen te gebruiken verlengt u de levensduur van de machine en bespaart u op kosten. Ons systeem is volledig gesloten waardoor veiligheid en gebruiksgemak gewaarborgd zijn.

Een doseersysteem zorgt ervoor dat de producten in de machine worden gedoseerd op het goede moment en in de juiste hoeveelheid. Onze doseerunit’s zijn voorzien van leegmelding waardoor verpakkingen op het juiste moment vervangen worden. Onderhoud van deze doseerapparatuur doen wij periodiek en zonder bijkomende kosten.

Onze vaatwasproducten zijn sterk geconcentreerd waardoor wij met een lage dosering een perfect resultaat kunnen realiseren. Door hoog geconcentreerde producten te gebruiken worden verpakkingen gespaard en transport bewegingen beperkt. Wij werken uitsluitend met bag in box verpakkingen, die geheel worden opgebruikt. Bag in box verpakkingen reduceren de kunststof afvalstroom ten opzichte van de traditionele jerrycans met ongeveer 80%. Verpakkingen worden aangekoppeld door middel van een snelkoppelingen. Dit sluit oneigenlijk gebruik van producten uit en aankoppelen van nieuwe verpakkingen is veilig en makkelijk.

Natuurlijk zijn alleen de juiste doseerapparatuur en producten niet voldoende voor een goed resultaat, de werking van de vaatmachine is minstens zo belangrijk. Onze monteurs zijn zeer vakkundig en hebben verstand van vaatwasmachines en de werking van deze machines. Omdat wij dit gehele proces goed beheren en eventueel problemen met de machine weten op de lossen zijn wij in staat maximaal resultaat te behalen.

Kortom: wilt u een betrouwbaar, veilig, duurzaam, milieu vriendelijk en voordelig doseersysteem met bijbehorende producten en goede technische ondersteuning?

Neem vrijblijvend contact met ons op en vul het klant worden formulier in, wij nemen graag contact met u op.

Dorein, meer dan reinigingsproducten

Accuraat

Zorgvuldig werken is voor ons vanzelfsprekend.

Accuraat

Nauwkeurig doseren is uiterst belangrijk, waarbij er door ons ook wordt gekeken naar overige omgevingsfactoren om een optimaal resultaat te garanderen en het milieu zoveel mogelijk te ontzien. Meedenken om processen te optimaliseren is ons op het lijf geschreven.

Milieubewust

Dorein staat voor doseersystemen en reinigingsproducten.

Milieubewust

Doseren staat letterlijk voorop, door de juiste hoeveelheid product te gebruiken wordt het milieu zo min mogelijk belast. De nauwgezette samenstelling van onze producten garandeert dat er zorgvuldig omgesprongen wordt met het milieu. Met minder, meer reinigen!

Moedig

Klein maar dapper typeert ons.

Moedig

Wij zijn niet de grootste in ons vakgebied, wel hebben wij de slagkracht van de grote marktleiders. Door onze gezamenlijke jarenlange kennis en ervaring zijn wij in staat om ons te meten met de grootste mondiale spelers.

Prioriteit

Door ons flexibel op te stellen krijgen de juiste zaken voorrang.

Prioriteit

De snelheid van handelen wordt door anticiperend te werk te gaan enorm bevorderd.

Betrokken

Meedenken om processen te optimaliseren is voor ons normaal.

Betrokken

Door korte bedrijfslijnen zijn wij persoonlijk betrokken bij uw bedrijf. De Nederlandse nuchterheid is ons hierbij niet onbekend.

Onze productcategorieën

Wij leveren meer dan reinigingsproducten, door onze kennis en ervaring zijn wij in staat ons te meten met de grootste leveranciers van schoonmaakproducten.
Dorein adviseert u vakkundig over haar specifieke onderhouds- en reinigingsproducten, die met ingenieuze doseersystemen gebruikt kunnen worden. Ook voor werkmaterialen, reinigingsmachines, dispensers en de bijbehorende vullingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Bewust Duurzaam
met minder, meer reinigen!

Dorein is Associate lid van het A.I.S.E. Charter for Sustainable Cleaning Update 2020+ en zet zich daarmee volledig in voor een duurzame ontwikkeling van onze leefomgeving. Alle aangesloten leden werken continue aan verbetering van zowel producten als processen. Met als doel: duurzaamheid door milieubesparende producten.

Doseersystemen &
Reinigingsproducten voor:

Referenties

Wij zijn persoonlijk en service gericht, hechten veel waarde aan onze klanten. We hebben een aantal klanten gevraagd hun ervaring te delen.
Servicegericht Snelle levering Deskundig advies 24/7 ondersteuning
Copyright 2024 Dorein B.V.|Sitemap|Algemene voorwaarden

Klant worden

Wilt u klant worden? Vul dan  onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Klik hier als u meer informatie wilt over het worden van een klant.